The Work of Byron Katie

Er der noget i dit liv der piner dig? Er der noget, der ikke vil slippe og som bliver ved med at nage dig? Har du oplevet noget, du ikke kan tilgive og heller ikke glemme?

Vil du virkelig vide sandheden, og er du træt af at prøve på at fixe noget, der aldrig bliver helt rigtigt – så er The Work of Byron Katie muligvis det, du leder efter.

Sessioner kan foregå via telefon/Skype eller vi kan mødes i Vanløse.

Jeg har beskæftiget mig med The Work i 17 år. Er certificeret facilitator siden 2009 og har brugt rigtigt mange timer på at undersøge mine egne tanker.

certified_facilitator The Work of Byron Katie

Vores verden afgøres af det vi tænker om den. Det er ikke det der sker, der gør os ondt – det er det vi tænker om det er sker, der er smertefuldt. Så hvis vi vil have vores liv til at være anderledes, må vi kigge på de tanker vi har. Og til den undersøgelse er The Work uovertruffent.

The Work er en enkel proces. Det består af fire spørgsmål, man stiller om en stressende tanke. Derefter vender man tanken om og ser om det modsatte også kunne være sandt.

En session tager 1½ time. Vi arbejder med de ting, der er svære eller smertefulde i dit liv, og du lærer at bruge værktøjet på egen hånd. Jeg anbefaler et forløb, hvor du over tid bliver mere og mere og mere sikker i selv at bruge The Work.

The Work of Byron Katie, IQ Circle

Ring 2621 6691 og book en tid.

Hvis du vil have mere information om The Work, kan du besøge Byron Katies egen hjemmeside (eksternt link).