Begejstring som Drivkraft

Hvad er det der begejstrer dig allermest?
Hvad gør dig GLAD?
Hvordan kan du bruge det som drivkraft for din business og dit liv?

Begejstring som Drivkraft er en serie af uafhængige møder og moduler, der hjælper dig med at finde din begejstring og at skabe dit liv eller din forretning i medvind.

Business med Begejstring – Forløb med start 18. februar 2020

Et forum for bevidsthed, begejstring og at skabe noget større. Hvor blinde vinkler kan ses og energi er til at tage at føle på. Hvad har du besluttet du ikke kan komme videre med? Hvor går din grænse? Er du villig til at udfordre den?

Hvad er virkeligt sjovt for dig?
Hvad er virkeligt let for dig?
Hvad gør dig super hamrende glad

Jeg har sammensat et program med 5 møder på 5 måneder.
Vi bliver en fast gruppe, der enten har været igennem Fucking Fed Forretning eller kender til de værktøjer og principper vi arbejder med.

Det der gør mig allermest begejstret er at facilitere – så det bliver vores fundament. Du bliver faciliteret på der, du er stuck – og så bruger jeg i øvrigt alle de værktøjer og idéer, der begejstrer mig (for eksempel Facilitation Walk og Personas Interview).

Hver gang vil have sit eget emne – det kan være et værktøj eller et begreb. Første gang vi mødes d. 18. februar skal vi snakke om Let og Tung. Let/Tung som pejlemærke er en kæmpe befrielse, men når vi kommer til at oversætte Let/Tung til Rigtigt/Forkert bliver det en blindgyde – og helt ærligt – hvem af os har ikke gjort det?

Vi kommer til at følge energien, men det skal jo ikke stoppe én fra at lægge planer. Jeg vil gerne, at vi kommer til at arbejde med entities og energier. Jeg vil gerne, at vi arbejder mere med penge. Jeg vil at vi kigger på, hvor vi bare lader som om vi skaber – hvor mange krumspring har du gang i for at undgå at skabe det du beder om? Jeg vil gerne, at vi kigger nærmere på vores hjernevask og genvinder adgang til det, vi er vasket ud af.

Betaler du på en gang er det 2500 kr i alt (500 kr pr gang – så er det ude af verden). Betaler du fra gang til gang er det 550 kr. pr gang. (Du betaler kun når du kan deltage). Tidsrummet er fra klokken 13 til 16.

  1. Tirsdag d. 18. februar
  2. Tirsdag d. 17. marts
  3.  tirsdag d. 21. april
  4. Tirsdag d. 19. maj
  5. Tirsdag d. 16. juni

Vi mødes Thyvej 9 i Vanløse