Afsluttede forløb

Har du et ønske om at jeg gentager et tidligere forløb – så sig til.

‘Din Skytsengel tager ikke opvasken’. Om personligt lederskab og lavpraktisk magi. Vinter 2021.

Din skytsengel tager ikke opvasken
Den hvide ulv overtager ikke skole/hjem samtalen.
En drage sørger ikke for dine indkøb.
De galaktiske lys-væsner skifter ikke pæren der gik.
Dit team vælger ikke for dig.

Det er dig der LEVER dit liv. Du er den.

Et online forløb om lavpraktisk magi og personligt lederskab.
Igennem 6 uger dykker vi ind i vores livs kringelkroge og afveje for at finde genveje til et liv der er mere autentisk, sjovt og direkte.

Hvis du ønsker ændring – så må du ændre dig – og det er det vi skal lege med. Og ja – jeg mener ‘lege med’. Kursets skal være det jeg gerne vil have i mit liv og i verden. Det skal være sjovt. Det skal være let. Det skal være enkelt. Det skal være interessant. Det skal være kærligt. Det skal være spændende. Det skal være oplivende. Og så skal det sparke røv og gøre en forskel.

Vi har et magisk univers til rådighed og en forunderlig levende planet. Der er så meget og så mange, der ønsker at være der for dig, der ønsker at bidrage til dig. Og hvad med dig – vil du være der for dig selv?

Et Zoom-møde om ugen på 1½-2 timer. Optagelser af vores møder. Opgaver og øvelser fra uge til uge. En lukket Facebook-gruppe. En palette af værktøjer til enhver situation.

Jeg hedder Lotte Köhler. Jeg facilciterer bevidsthed, forandring og magi. Udvikler af Project EarthLin’.

Tirsdag d. 29. december afholder jeg et gratis Zoom. Værktøjer – Hvad er det og Hvorfor har jeg brug for det? Hvad er et værktøj og hvorfor er det så altafgørende at have en kasse fuld af dem? Du er velkommen til at møde mig – og måske der er nogle informationer, du kan bruge. Jeg laver en optagelse så du kan se det senere. Link til Gratis Zoom kommer i kommentarer.

Du er vigtig. Ikke på bekostning af andre, og alligevel vigtig. Du er vejen til en mere behagelig, mere kærlig, lettere og ærlig planet.

6 gange
En gang om ugen. 19.30-21.00 (21.30) A1½-2 timer

Pris: 1600 kr. ved samlet betaling før kursus-start.
Betal via MobilPay: 26216691 eller bank: reg: 8411 konto: 2037666 og send mig en besked med din email.
Skriv for information om betaling i rater.

Tilmelding og spørgsmål via messenger eller lotte@whitesilence.dk eller +45 2621 6691

Bevidsthed på en torsdag … september 2020

De er sure, sagde ræven …
En snak om alle de små og store løgne vi kommer rundt i livet med – og hvor uheldigt det er når vi overbeviser os selv, at de er sande.


Påstand 1: Vi lyver allesammen.
Påstand 2: Vi er super gode til at lyve.
Påstand 3: Vi er så gode til at lyve, at vi selv tror på det.
Når vi er rigtigt gode til at lyve, er der ikke et spor. Vi lyver overfor os selv, men vi ved det ikke, fordi det er så gode, vi er til at lyve.


Så hvordan får vi øje på løgnen, når den er usynlig? Hvordan gør vi os fri af den og hvad kan vi bruge den til?
Vi skal kigge på mekanismer, valg og værktøjer.

Hvorfor:  Fordi vi ikke kan ændre noget, før vi anerkender sandheden. Så længe vi lyver for os selv, er det låst fast.
Der ligger en guldgrube af ressourcer bundet op i hver en løgn vi fortæller os selv. Og al den kreativitet kan vi bruge meget mere bevidst i vores liv.

Hvor: Thyvej 9, Vanløse
Er du i bil kan du parkere gratis – i indkørslen eller på vejen.Der er hund og kat, så forvent livlig modtagelse, og hvis du er utryg ved det, kan du skrive eller ringe, og så kommer jeg ud og henter dig.
Hvornår:   Klokken 19.00 til 21.00                
Døren er åben fra klokken 18.45, så kom i god tid.


Pris:          300 kr
Vil du vide mere: Skriv eller ring (2621 6691)
Tilmelding påkrævet:
Du er tilmeldt når du har betalt OG modtaget bekræftelse.
Mobilepay:  2621 6691 Bank: reg: 8411 konto: 2037666 
Hvis du laver en bankoverførsel så send også en besked, så du er sikret en plads.Tilmelding er bindende fra 7 dage før arrangementet.

Jeg faciliterer bevidsthed, muligheder og magi.Det er så meget mere interessant end konklusion og teori.
www.whitesilence.dk

Vid hvad du Ved – april 2020

Hvem bestemmer

Et kursus over fire gange.

Det handler om at få adgang til din egen sandhed. Det der er sandt for dig.

Der er så mange, der har det ‘rigtige’ svar. Men det er deres svar, og ikke nødvendigvis et svar, der er relevant for dig.

Vi skal arbejde med at få adgang til vores egen sandhed. Vi er uendelige væsner med uendelig adgang til viden. I princippet er det enkel og så bliver det alligevel forvirrede.En af de ting der larmer højst er vores forsøg på at gøre det rigtige og for alt i verden undgå fejl. En anden ting er at vi ikke kender forskel på, hvad vi har lært, og hvad vi ved. Det er nogle af de ting, vi skal kigge på.
Jeg bruger forskellige værktøjer og teknikker, der har  det fælles mål, at få du får adgang til din egen bevidsthed. Din sandhed skal ikke koges ned til et enkelt svar. Det er meget større end det. Den er sit eget rum af bevidsthed.
Du kan være den førende autoritet i dit eget liv.Kunne det ikke være meget fedt?

*******

Begejstring som Drivkraft marts 2020

Hvad er det der begejstrer dig allermest?
Hvad gør dig GLAD?
Hvordan kan du bruge det som drivkraft for din business og dit liv?

Begejstring som Drivkraft er en serie der hjælper dig med at finde din begejstring og at skabe dit liv eller din forretning i medvind.

Et forum for bevidsthed, begejstring og at skabe noget større. Hvor blinde vinkler kan ses og energi er til at tage at føle på. Hvad har du besluttet du ikke kan komme videre med? Hvor går din grænse? Er du villig til at udfordre den?

Hvad er virkeligt sjovt for dig?
Hvad er virkeligt let for dig?
Hvad gør dig super hamrende glad

Jeg har sammensat et program med 5 møder på 5 måneder.
Vi bliver en fast gruppe, der enten har været igennem Fucking Fed Forretning eller kender til de værktøjer og principper vi arbejder med.

Det der gør mig allermest begejstret er at facilitere – så det bliver vores fundament. Du bliver faciliteret på der, du er stuck – og så bruger jeg i øvrigt alle de værktøjer og idéer, der begejstrer mig (for eksempel Facilitation Walk og Personas Interview).

Hver gang vil have sit eget emne – det kan være et værktøj eller et begreb. Første gang vi mødes d. 18. februar skal vi snakke om Let og Tung. Let/Tung som pejlemærke er en kæmpe befrielse, men når vi kommer til at oversætte Let/Tung til Rigtigt/Forkert bliver det en blindgyde – og helt ærligt – hvem af os har ikke gjort det?

Vi kommer til at følge energien, men det skal jo ikke stoppe én fra at lægge planer. Jeg vil gerne, at vi kommer til at arbejde med entities og energier. Jeg vil gerne, at vi arbejder mere med penge. Jeg vil at vi kigger på, hvor vi bare lader som om vi skaber – hvor mange krumspring har du gang i for at undgå at skabe det du beder om? Jeg vil gerne, at vi kigger nærmere på vores hjernevask og genvinder adgang til det, vi er vasket ud af.