Forandring Forandring FORANDRING

Du er ikke den samme når du går.

Her er ikke stedet, hvis du forventer hvide vægge, afdæmpede lyde og let lavendelduft. Hos mig er der katte og hund, og hvis du er heldig vælger de at deltage i behandlingen. Der er en teenager, der plejer at holde sig væk og der er høns, der går frit i haven. Og det foregår på en villavej i Vanløse.

De fleste der lander på min briks, er ikke de samme, når de går herfra, som da de kom. Det er en af de store fornøjelser i mit arbejde.

Vil du ændre noget i dit liv? Vil du få øje på flere muligheder?

Det er op til dig hvad du vil tage op – og så tager jeg den derfra.

Klient: Du rammer mig (på kornet) 15 gange i en time. Det er edderhakkeme hårdt.

Klinet. Jeg er en helt anden når jeg går.

Klient: Jeg kan ikke længere huske, hvad jeg kom for, men det var meget vigtigt.